luni, 9 aprilie 2012

Prajitura picatura aurie...super bunaaa!





Blatul

200 gr.margarina
3 cani cu faina
O cana cu zahar
O lingurita praf de copt
Un pliculet mic de zahar vanilat
3 galbenusuri
Jumatate cana lapte

Se amesteca aceste ingrediente, va rezulta o coca tare.
Se unge tava de la aragaz cu unt, iar coca se va intinde pe toata suprafata tavii.

Crema

750 gr.branza de vaca (din comert cu 20% grasime)
Un pachet praf budinca de vanilie
3 galbenusuri
Un pachet mic cu zahar vanilat
O cana cu zahar
2 cani cu lapte
½ cana cu ulei
Toate aceste ingrediente se amesteca f bine cu mixerul compozitia obtinuta punandu se peste coca in tava.

Se baga la cuptor cam 45 min, dar inainte cam cu 15 min se scoate si se pune deasupra glazura din albus de oua(albusul de la cele 6 galbenusuri)
Etichetează fotografi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu