10 oua
1 cana zahar
750 gr.branza mascarpone
1 lingura cafea
500 gr.branza de vaca(40% grasime)
piscoturi
Cafea pt inmuitaul piscoturilor.
Modul de preparare a retetei:
1.Cafeaua se face tare, se indulceste si se raceste.
2.Se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile cu zaharul se bat spuma, apoi se adauga branza mascarpone, lingura de cafea si branza de vaca.
3.Albusurile se bat si ele spuma si se amesteca cu compozitia de la 2 incet, incet, pana se incorporeaza toata crema.
4.Se ia un vas yena sau o tava si se aranjeaza prajitura Tiramisu:se pune un strat de piscoturi inmuiate 1-2 sec in cafea, apoi un strat de crema.Ultimul strat trebuie sa fie de crema.Se pune 1 lingura de cacao intr-o sita de ceai si se presara pe prajitura.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu