Ingrediente: 700g carne de vita tocata, 2 oua,1 ceapa,patrunjel verde tocat fin,2 linguri pesmet,ulei,sare si piper
Pentru umplutura: 300 g ciuperci champignon,2 fire ceapa verde, 2 catei de usturoi,100 g cascaval afumat, sare si piper
Modul de preparare:
Se amesteca intr-un castron,carnea tocata, cepa taiata marunt, patrunjelul, ouale sare si piper, dupa gust.Se adauga pesmetul si se amesteca pana se obtine o compozitie ca pentru chiftele.
Separat se taie marunt ciupercile, cascavalul, ceapa verde, se zdrobeste usturoiul si se amesteca bine.Se adauga sare si piper dupa gust.
Se unge o forma cu ulei, se pune jumatatedin compozitia de carne, se adauga umplutura cu ciuperci si se acopera cu restul de carne.Se stropeste cu ulei si se introduce in cuptorul bine incins pentru circa 45 de minute.Se serveste calda sau rece, taiata felii.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu