duminică, 31 mai 2009

Again... Blasova






Again Blasova.29 mai, seara am ajuns.Baietii, Octav si Gabi au reusit sa lanseze pana s-a lasat intunericul.Noi fetele ne-am pregatit pentru distractia de a doua zi.30 mai, sambata am stat cu undita-n balta mai toata ziua.Eu si Miha ne-am distrat pe cinste la prins caras.Mai veneau si baietii...dar numai sa ne spioneze:-p sa vada daca facem treaba buna:D.Am prins 2 guvizi micuti de tot, pe care i-am eliberat,ciortani micuti si foarte bataiosi si binenteles caras.In total s-au prins 11 kg de peste.Gabi a prins si-o broscuta testoasa,dar eu n-am reusit s-o vad.Dupa amiaza ne-am hotarat noi fetele sa dam cu undita intre stuf,dar vantul ne-a dus carligele in stuf, binenteles ca le-am pierdut si asa ne-am cam potolit.Spre seara a inceput un vant...atunci cand aveam si eu chef de pescuit:D
Si ca sa fie distractia completa a inceput si ploaia.
Duminica dimineata cand ne-am trezit Gabi si Miha deja erau pe ponton .Prea repede trece timpul la pescuit, ce m-oi face eu ca-mi place:)

duminică, 24 mai 2009

Minunata Blasova, 23/24 mai




A inceput sa-mi placa atat pescuitul cat si balta Blasova.Am plecat sambata, 23 mai dimineata. Am ajuns cu bine, o zi superba fara prea mult soare.Balta este foarte curata,liniste, miros de salcie inflorita. Tantari putini si asta dupa ora 21, cand normal eu am tras pe dreapta.Nu stiu cum se face dar dorm mai bine in cort decat acasa:))))
S-au prins 4,30 kg de caras si pot recunoaste ca am fost cam puturoasa tura asta...nota...nici n-am indraznit sa mai intreb.:-P
Noaptea, o furtuna de ne lua cortul pe sus.Ploua, bate vantul, trasneste eu n-am nici-o treaba,adorm cum inchid ochii si asta se intampla numai cand dorm in cort, ca in rest...bantui pe net pana tarziu:))))
Sa mai adaug ca s-au mai prins si cativa ciortani micuti pe care i-am eliberat, am vb cu ei si se vor intoarce cand vor avea 10 kg:)))

marți, 19 mai 2009

Abiotrofie

Am incercat sa gasesc detalii despre aceasta boala,dar din pacate n-am gasit.Daca cineva ma poate ajuta,ii multumesc anticipat.

ABIOTROFIE, s. f. / abiotrophie, s. f. / abiotrophy. [Cjr. a -priv., bios = maW trophe = hranili nutrifie..} Proces dege-nerativ care afecteaza prema.tur structurile histologice, Indeosebi formatiunile nervoase, fara o cauza aparenta. Ex.: a, retinei din *retinita pigmentara.

Mai pe intelesul nostru, a celor de rand,cum se manifesta ce urmari are.Sunt persoane care s-au interesat, dar nici-un raspuns din partea unui medic.Probabil sunt prea ocupati sa ne faca pret, sa ne injoseasca, decat sa ne rapunda.:(

luni, 18 mai 2009

Boboceii de cls.I



Cei mai micuti elevi, boboceii de cls I de la Scoala nr.2 Independenta se pregatesc de serbarea abecedarului.

sâmbătă, 16 mai 2009

Puiutzul meu




Pot spune ca in viata asta a mea de pana acum, cel mai minuant lucru pe care l-am infaptuit e puitzul meu.As vrea ca timpul sa se opreasca, sa ramanem asa cum suntem acum,ea de 17 ani, eu de 40:D.

vineri, 15 mai 2009

15 Mai 2009 Cerc pedagogic-secretariat,comuna Piscu Galati





Astazi am fost invitate, noi secretarele de scoli la cercul pedagogic care s-a tinut in comuna Piscu.Am fost placut impresionata.O scoala frumoasa, un colectiv unit, oameni pe chipul caruia se vede respectul.Am sa atasez cateva fotografii de la cerc, si cu bunele mele colege si prietene.

"Diferenta dintre scoala si viata?
In scoala, inveti o lectie apoi dai un test.
In viata, ai de dat un test care te invata o lectie"

Locul cel mai iubit de mine.



E 15 mai 2009, inca o noua zi de munca.Pot spune ca sunt omul care dupa 20 de ani de munca vin cu drag sa incep o noua zi.Am oameni deosebiti alaturi, o mare familie.

duminică, 10 mai 2009

10 mai 2009- Blasova





Imi place foarte mult la pescuit.Chiar ma intreb pana acum unde-am trait,pe ce planeta???Dupa zile de munca,o zi de pescuit ajuta foarte mult.Sunt incepatoare, ucenica asa se spune:D, mai am multe de invatat...Am prins caras, am invatat sa-l simpt atunci cand da sa muste...mai greu cu aruncatul dar nu ma las asa cu una cu doua.Acum stiu ce inseamna bambina...:)))

Priviti si aici: